Luni - Vineri, 8:00 - 17:00
Telefon 0722 563 999

Infrastructura Rutiera

SC OPR ASFALT SRL doreste să se prezinte ca un competitor reprezentativ in peisajul constructorilor din Romania, bazându-se pe experienţa vastă in domeniul infrastructurii.
Conducerea societatii urmăreste îndeplinirea politicii privind calitatea, mediul, sanatatea si securitatea muncii, contând în prezent pe echipe calificate, formate din ingineri drumari, ingineri mecanici, topografi, şi economişti.
Principalul obiectiv al firmei noastre, va fi asigurarea unui inalt nivel calitativ al lucrarilor executate, menţinând întotdeauna o atitudine respectuoasă faţă de mediul inconjurător. Aceste două aspecte rămân garantate prin implementarea unui sistem integrat de management al calităţii, mediului, securităţii şi sănătăţii în muncă în conformitate cu cerinţele standardelor SR EN ISO 9001:2001, SR EN ISO 14001:2005 şi OHSAS 18001:2004 şi descris în Manualul Sistemului Integrat de Management.
Experienta si calitatea lucrarilor executate de stabilizare in situ s-au materializat prin avizarea de catre ICECON SA-Bucuresti, in favoarea SC OPR ASFALT SRL, a agrementului tehnic pentru “Procedeu de stabilizare prin reciclare la rece “in situ” a structurilor rutiere cu echipamentul mobil Wirtgen Wr 240i”.

De ce sa ne alegi?

Oferim o gama variata de servicii executate la inalte standarde cu personal calificat si cu tehnologii de ultima generatie.

Experienta peste 10 ani in domeniul stabilizarii pamantului si balastului, in situ cu lianti hidraulici, precum si reciclare la rece a straturilor asfaltice cu aport de criblura si liant hidraulic.

In prezent dispunem de 3 truse formate din reciclatoare Wirtgen Wr 240i, raspanditoare de liant, autogredere, cilindrii compactori si cisterne de apa.

Pana in prezent ne-am dezvoltat 3 echipe profesioniste cu experienta vasta in domeniu pentru a oferi solutii tehnice inovative.

Pana in prezent am acumulat experienta din mai bine de 100 proiecte terminate cu succes in Romania.

016-07/291-2020

Agrement tehnic - Procedeu de stabilizare prin reciclare la rece “in situ” a structurilor rutiere cu echipamentul mobil Wirtgen Wr 240i

1.000.000

Pana in prezent am stabilizat in situ, peste 1.000.000 de metrii patrati.